Bellator’s Madison Square Garden Card’s staan bomvol met spectaculaire partijen

Bellator MMA houdt op 24 juni niet één maar twee card’s, Bellator 180 en Bellator NYC (PPV). In het PPV gedeelte van de avond vinden maar liefst twee titelgevechten plaats die niet eens op de cco- of main event geplaatst zijn.

In het co-main event zullen Matt Mitrione en Fedor Emelianenko het gaan uitvechten in de heavyweight divisie. Een partij die al eerder geplant stond maar waar Mitrione moest terug trekken door toedoen van nierstenen gaat dan nu toch echt gebeuren. De kans om “The Last Emperor” in Amerika te zien vechten is er één uit duizenden.

In het main event staan Chael Sonnen en Wanderlei Silva eindelijk tegenover elkaar in de kooi. Deze grudgematch word al jaren besproken en de twee zijn al tweemaal eerder met elkaar op de vuist gegaan alleen was het niet in een kooi maar tijdens de opnames van TUF en eenmaal op straat in Brazilië. Dat deze twee elkaar niet mogen is overduidelijk en het zal tijd worden dat ze het gaan uitvechten in de Bellator kooi.

Ook staan er dus nog twee titelgevechten op Bellator NYC card. In de lightweight divisie zal Michael Chandler zijn titel op het spel zetten tegen Brent Primus die ongeslagen is in zijn MMA-carrière. In de welterweight divisie zal kersverse Bellator atleet, Lorenz “The Monsoon” Larkin het gaan opnemen tegen tweevoudig welterweight kampioen Douglas Lima.

De kaart die vooraf gaat aan Bellator NYC is ook van hoog niveau. Bellator 180 zal geheadlined worden door kampioen Phil Davis die zijn titel op het spel gaat zetten in een rematch tegen nieuwe Bellator atleet Ryan “Darth” Bader. Daar bovenop komt de Ierse sensatie James “The Strabanimal” Gallagher in actie tegen Chinzo Machida in een featherweight partij.

Kortom een avond vol met legendes, kampioenen en prospects. Scott Coker geeft aan dat deze twee kaarten de grootste zijn die de organisatie ooit heeft opgezet. Met de line-up die nu klaar staat kunnen wij niet anders dan er mee eens zijn.

Bellator NYC: Sonnen vs. Silva Card:

 • Chael Sonnen (29-15-1) vs. Wanderlei Silva (35-12-1, 1 NC)
 • Fedor Emelianenko (36-4, 1 NC) vs. Matt Mitrione (11-5)
 • Douglas Lima (28-6) vs. Lorenz Larkin (18-5, 1 NC)
 • Michael Chandler (16-3) vs. Brent Primus (7-0)
 • Aaron Pico (Debut) vs. Zach Freeman (8-2)

Bellator 180: Davis vs. Bader Card:

 • Phil Davis (17-3, 1 NC) vs. Ryan Bader (22-5)
 • James Gallagher (6-0) vs. Chinzo Machida (5-2)
 • Neiman Gracie (5-0) vs. Dave Marfone (5-2)
 • Heather Hardy (Debut) vs. Alice Yauger (4-5)

Bellator 180: Davis vs. Bader Preliminary Card:

 • Ryan Couture (10-5) vs. Haim Gozali (7-3)
 • Jerome Mickle (2-1) vs. Anthony Giacchina (1-1)
 • John Salgado (4-7-1) vs. Hugh McKenna (0-1) Catchweight (168 lbs)
 • Matt Rizzo (9-2, 1 NC) vs. Sergio da Silva (6-8) Catchweight (130 lbs)
 • Nate Grebb (3-1) vs. Bradley Desir (9-5)

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY