Bekijk hier live de weigh-ins voor Bellator 180 + Bellator NYC

Het grootste Bellator evenement staat geplant voor aanstaande zaterdag. Voor die tijd zullen de atleten het afgesproken gewicht moeten behalen tijdens de weigh-ins. 

Er staat een hoop starpower op de twee Bellator kaarten van dit weekend. Zo staan er maar liefst drie titelgevechten op de planning voor de avond. In het main event van Bellator 180 zal nieuwe kampioen Phil Davis zijn light-heavyweight titel gaan verdedigen tegen een bekende tegenstander, Ryan Bader.

Tijdens de PayPerView, Bellator NYC staan er nog twee titegevechten geplant alleen zullen die niet het co- of main event zijn. Lightweight kampioen Michael Chandler zal het gaan opnemen tegen de ongeslagen Brent Primus en  in de welterweight divisie zal Douglas Lima het gaan opnemen tegen Lorenz Larkin.

Het co-main event van de PayPerView zal gaan tussen heavyweights Matt Mitrione en “The Last Emperor” Fedor Emelianenko. Het main event van de avond zal een ware grudgematch worden tussen rivalen Chael Sonnen en Wanderlei Silva.

Bekijk hierboven of de atleten het afgesproken gewicht behalen en of ze tijdens de staredowns van elkaar af kunnen blijven.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY