Michael Bisping geeft ultimatum aan Georges St-Pierre

Dit weekend zal er gestreden worden voor de UFC middleweight interim titel gestreden worden door Yoel Romero en Robert Whittaker. Hoewel Kampioen Michael Bisping haast gedwongen word om zijn titel te verdedigen tegen de interim kampioen heeft “The Count” toch andere ideeën.

In eerste instantie zou Michael Bisping het tijdens UFC 213 opnemen tegen de terugkerende Georges St-Pierre volgens de UFC. Die partij gaat niet meer door en top middleweights, Yoel Romero en Robert Whittaker dit weekend gaan strijden om de interim titel.

Dat gooit natuurlijk roet in het eten van Michael Bisping die een grootte “payday” ziet in een partij tegen de Canadese superster, GSP. De terugkeer van de gepensioneerde GSP zal hoogstwaarschijnlijk een record aantal PayPerViews gaan verkopen en daar is Bisping zich natuurlijk heel bewust van.

“I was supposed to fight GSP. Why wouldn’t I want to fight him? Of course, that would be big business. He’s a guy that will be regarded as a welterweight legend forever. I would love that fight for my legacy. We’ve been over this a million times.

Dus Michael Bisping heeft een ultimatum gesteld aan GSP en heeft gevraagd om het gevecht rond te krijgen voor aanstaande zaterdag, aangezien Bisping anders toch tegen de interim titel zal moeten vechten.

“Georges, if you’re watching this, I’ve done everything I can. I have called Dana White, I’ve expressed my desire to fight Georges St-Pierre. Every time we speak on the phone, I say, ‘Dana, that’s all well and good, but what about me and GSP?’ “I’m backed into a corner. I’ve said everything I can say. If he doesn’t step up, I’m going to take on the winner of those two (Romero versus Whittaker). I want to do it. A lot of people want that fight. Failing that, I’ll take one of these two.

Of Georges St-Pierre het zomaar kan bepalen of de partij tussen hun door gaat valt nog te bezien, maar de geschiedenis wijst toch anders. Beide heren (Bisping en GSP) hebben aangegeven dat dit de partij is die ze willen, maar volgens UFC president, Dana White wil GSP in zijn terugkeer de welterweight kampioen uitdagen.

Wat er gaat gebeuren is nog altijd onduidelijk, maar hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Als de partij ooit zal plaatsvinden. Wie zou winnen, Michael Bisping of Georges St-Pierre?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY