Joshua’s Unsalted Opinion: Waarom zit iedereen te wachten op een bokspartij tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather?

Het volgende is een mening van de schrijver (Joshua Dufort) en heeft niets maar dan ook niets te maken met de standpunten van Dutch Fight Network. Het is een mening van één persoon die graag zijn mening uit over deze situatie.

Ja, dit onderwerp had ik toch niet kunnen overslaan. De hele wereld is in rep en roer om, naar mijn mening, het meest zinloze gevecht allertijden; Mayweather vs. McGregor. Deze partij gaat nergens anders over als geld. Het heeft voor beide sporten geen toegevoegde waarde, behalve de publiciteit en er valt buiten geld niets te winnen voor beide mannen.

Waar is het allemaal misgegaan dat de hele wereld aandachtig aan het wachten is op een bokswedstrijd tussen een legende en een amateur? Want dat is Conor McGregor met welgeteld 0 professionele bokspartijen op zijn naam. Floyd Mayweather daarentegen staat 49-0 en heeft het merendeel van zijn carrière tegen boks legendes gevochten.

Waarom worden MMA-fans hier zo warm van? Ik persoonlijk zit echt niet te wachten op een bokswedstrijd tussen deze twee atleten. Naar mijn mening kan McGregor beter een titel verdedigen in plaats van een uitstapje te maken in een boksring en de divisie weer ophouden. Ik begrijp dan ook niet dat het goedgekeurd wordt dat een amateur toegelaten wordt in een boksring tegen wellicht de beste bokser van deze tijd.

Smart Money zegt dat McGregor geen schijn van kans maakt tegen een boks legende als Mayweather, maar het blijft natuurlijk vechtsport waarin alles met één stoot kan veranderen. Welk voordeel haalt Mayweather eruit als hij wint? Ik bedoel, als je van een boks legende wint als Manny Pacquiao, waar zet je dan je overwinning op een amateur als McGregor neer in je carrière?

Als Connor McGregor wint, wat heeft het dan voor hem gedaan behalve zijn bankrekening spekken, of is dat genoeg? Wint hij dan krijgt hij zeker kritiek over het feit dat Mayweather al met pensioen was, een stuk kleiner en al 40 is. Ik sta er niet van te kijken als McGregor straks mooi met pensioen gaat na het cashen van 100 miljoen dollar in één partij.

Dus ik ben benieuwd wat het voor jullie interessant maakt om een bokspartij te zien tussen deze twee, laat het weten in de comments.

Comments

comments

Categories
UFC

Leave a Reply

RELATED BY