UFC 213 Embedded: Vlog Series – Episode 5

UFC 213 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 213 zal zaterdag 8 juli plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

In aflevering vijf van UFC 213’s Embedded gebruiken de atleten een verscheidenheid aan methoden om het streefgewicht te behalen. Bantamweight titel uitdager Valentina Shevchenko blijft warm tijdens de training, terwijl de huidige kampioen Amanda Nunes haar hotelkamer verandert in een inloop sauna en dansfeest. Interim middleweight titel uitdager Robert Whittaker speelt een potje voetbal in de sportschool om te blijven bewegen terwijl Yoel Romero zijn streefgewicht behaald. Op vrijdag blijkt het harde werk de moeite waard als de vechters hun behalen tijdens de officiĆ«le weigh-ins.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY