Gegard Mousasi heeft getekend bij Bellator MMA

Volgens meerdere bronnen zou ex-UFC middleweight contender, Gegard Mousasi getekend hebben bij rivaal Bellator MMA. Volgens geruchten zag de UFC geen waarde in Gegard Mousasi.

***De geruchten zijn reeds bevestigd door Bellator***

Het was al een tijd duidelijk dat Gegard Mousasi in contractbesprekingen zat maar volgens de laatste geruchten is hij weg bij de UFC en heeft hij getekend bij Bellator MMA. Chatmakar Sandhu van MMAJunkie kwam met het nieuws maar het was nog niet bevestigd, uiteindelijk bevestigde Kimura Crew op twitter hetzelfde.

Waarom de UFC geen waarde zag in Mousasi is natuurlijk te gek voor woorden en het was geen onbekend verhaal dat Gegard zelf ook vond dat hij meer waard was dan wat de UFC hem had te bieden. Bellator president Scott Coker had al aangegeven interesse te hebben in Mousasi maar die nog moesten wachten tot de contractbesprekingen met de UFC afgelopen waren.

Meer is er nog niet duidelijk over de overstap maar houd de pagina in de gaten voor meer nieuws. Tegenover wie zou jij Gegard Mousasi willen zien in Bellator?

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY