Nadat het UFC contract van Frank Mir nietig werd verklaard dit weekend zoekt de heavyweight naar een partij tegen Fedor.

Dit weekend kwam het nieuws dat het UFC contract van Frank Mir nietig werd verklaard. De heavyweight vraagt al een jaar om het nietig verklaren van zijn contract dooor toedoen van een schorsing van twee jaar.

De schorsing kwam aan de hand van USADA nadat Mir gepakt werd met turinabol metabolieten in zijn bloed. Aangezien Mir al op leeftijd is (38) en twee jaar schorsing bijna zeker zou betekenen dat zijn carrière voorbij zou zijn heeft de heavyweight om zijn release gevraagd.

Dat is hem iets meer dan een jaar later dan toch gelukt. De heavyweight heeft zelf grootse plannen en ziet grote partijen in zijn toekomst. Volgens Mir zouden er wat leuke opties voor hem zijn in bijvoorbeeld Fedor Emelianenko en er werd zelfs gepraat over nog een prtij tegen Brock Lesnar.

“We had to come to terms on the situation and the end result was a mutual release. Right now I’m trying to weigh all my options. We talked about who could possibly be opponents out there, so I’m thinking, more or less, what show offers who to fight. Fedor would be an awesome fight. I think we talked about maybe even Brock. So there’s different ideas out there and really there’s just endless possibilities.”

Bellator president Scott Coker heeft de laatste jaren alle “free-agents” opgepakt die ze konden krijggen dus je kan je voorstellen dat Frank Mir ook op zijn lijstje staat. De Braziliaanse Jiu-Jitsu ace geeft zelf aan dat hij nog zo lang mogelijk zou willen doorvechten. Het zal niet meer drie keer in het jaar zijn maar de heavyweight geeft aan dat hij ideaal gezien door zou willen vechten tot zijn 45ste.

“Hopefully until I’m told I can’t do it anymore. I’m thinking maybe 45. If you just handle it smart, I think you can do it.”

Waar hij uiteindelijk terecht gaat komen is nog onbekend maar geloof maar dat Bellator president Scott Coker snel met hem om de tafel gaat zitten.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY