Victor Kuku: “Ze juichen voor alles waardoor je je gewaardeerd voelt”

Vorige week stonden er twee Nederlandse MMA atleten op de kaart van Kunlun Fight MMA 13, Gerardo Fanny en Victor Kuku. Beide mannen gingen er met de winst vandoor en wij spraken Victor Kuku naderhand voor een kort interview.

De uit Almere komende Victor Kuku komt altijd om te knokken en ook zijn walk-out is meestal spectaculair. Voor zijn partij bij World Fighting League MMA vertelde hij ons al dat hij een heel stuk serieuzer omgaat met zijn carrière en het ook slimmer aanpakt.

Victor heeft in het verleden naar eigen zeggen laks gedaan met zijn trainingen maar dat is verleden tijd. Zo heeft hij goede mensen om zich heen die hem kunnen helpen bij zijn voorbereidingen en de partijen zelf. Zo geeft hij alle lof aan Marco van den Broek van CSA en Treffel Veerkamp van Fightmasters, mede door hun is zijn instelling en zijn kunnen een heel stuk gegroeid.

De altijd spectaculaire Kuku geniet momenteel van win-streak van drie partijen en daar houd het niet op. De beste man heeft namelijk alweer een partij klaar staan voor vijf augustus in Paramaribo, Suriname. Hij nam de tijd om wat vragen te beantwoorden over zijn gevecht en zijn toekomst.

Q: Je hebt laatst een partij gehad bij Kunlun Fights kan je kort vertellen hoe het gevecht is gegaan?

A: Het gevecht ging moeizaam. Wij kwamen dinsdag aan en ik moest 48 uur later al vechten. tijdens het gevecht voelde me lichaam zwaar en werd ik licht in me hoofd een gevoel dat ik niet kende, maar mijn trainer Treffel Veerkamp wist mij met de juiste woorden te kalmeren en mij het vertrouwen weer te geven wat ik op dat moment hard nodig had.

Q: Hoe was de hele ervaring om in China te vechten?

A: Het was leuk om het mee te maken. Iik bedoel ze trekken alles uit de kast echt mooi om te zien. Het public is fantastisch ze juichen voor alles waardoor je je gewaardeerd voelt.

Q: Wat zijn de grote verschillen van het vechten in China tegenover een partij in Nederland?

A:Het verschil om in China te knokken was meer dat het een nieuw podium was waardoor je toch een soort van extra druk voelt.

Q: We zagen op de livestream dat er iets niet klopte voor het gevecht, kan je daar wat meer over vertellen?

A: Met mij was er niets aan de hand, maar er ging iets mis in de regie van het hoofdprogramma. Dat zorgde voor wat problemen aangezien er live uitgezonden werd in China.

Q: Je hebt in ons vorige interview aangegeven dat je het trainen opnieuw hebt gevonden en je nu een stuk serieuzer omgaat met je carrière en blijkbaar haal je daar je voordeel uit. Welke veranderingen heb je precies allemaal door gevoerd?

A: Zoals ik al in me vorige interview al zei wil ik de laatste paar jaar alles eruit halen wat er nog te halen valt en daar is niks aan veranderd, sterker nog we gaan er nog harder tegenaan!

Q: Je hebt in twee maanden tijd twee winsten op je naam gezet heb je al een ander gevecht klaar staan?

A: Mijn volgde klus staat gepland op 5 augustus in Paramaribo Suriname.

Q: Je hebt nu een wins-streak van 3 partijen volgens Sherdog wat kunnen we nog van je verwachten in de toekomst?

A: Tja wat je kan verwachten? Dat ik elke partij goed voorbereid in zal gaan en er alles aan zal doen om de partij in mij voordeel te beëindigen.

Wij zullen Victor Kuku volgen in aanloop naar zijn volgende partij in Paramaribo, Suriname. Zodra wij wat meer informatie hebben over de partij zullen wij nog een vervolg interview doen zodat je op de hoogte kan blijven van zijn ontwikkelingen.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY