Gegard Mousasi vs. Alexander Shlemenko tijdens Bellator 185

Tijdens Bellator 181 werd er aangekondigd dat kersverse Bellator atleet Gegard Mousasi zijn debuut zal gaan maken tijdens Bellator 185 tegen voormalig kampioen Alexander Shlemenko.

Bellator 185 zal op 20 oktober gaan plaatsvinden in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.

Het heeft niet lang geduurd voordat de eerste partij voor Gegard “The Dreamcatcher” Mousasi (42-6-2) werd aangekondigd na het nieuws dat hij overgestapt is naar Bellator. De top middleweight zal het in zijn debuut gaan opnemen tegen een voormalig Bellator middleweight kampioen, Alexander Shlemenko met een record van (56-9-1 NC).

Na het verliezen van zijn middelweight titel wist Shlemenko zes winstpartijen op zijn naam te zetten met één No Contest er tussen tegen Melvin Manhoef. Mocht Shlemenko weten te winnen is hij vrijwel verzekerd van en titleshot tegen Carvalho of Sakara die het in november tegen elkaar gaan opnemen voor de titel.

Het nieuws dat Mousasi overgestapt was naar Bellator hadden weinig mensen zien aankomen, maar het is toch een feit. De top middleweight had in de UFC vijf achtereenvolgende winstpartijen voor hij de overstap maakte naar Bellator en zat erg dicht tegen een titleshot aan. Voor Gegard geld hoogstwaarschijnlijk ook als hij deze partij wint dat hij het mag opnemen tegen de winnaar van Carvalho vs. Sakara.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY