De ongeslagen amateur, Ty-wan Claxton tekent contract bij Bellator MMA

Ty-wan Claxton geeft op Facebook aan dat hij een contract heeft ondertekent bij Bellator MMA. De ongeslagen amateur zal naar verwachting snel zijn debuut gaan maken!

Tegenover wie is nog onduidelijk maar Claxton heeft op Twitter al laten weten dat hij graag tegenover Aaron Pico wil staan. Hoewel hij nog nooit een professionele MMA partij heeft gedraaid is Bellator er van overtuigd dat zijn transitie naar Pro MMA succesvol zal zijn. Op zijn twitter account heeft Claxton een filmpje gepost waarin hij de jonge worstelkampioen Aaron Pico uitdaagt en dat als een ideale eerste pro partij ziet, of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is het tweede, maar Pico heeft nog geen tegenstander voor zijn aankomende partij tijdens Bellator 183.

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY