Georges St-Pierre tekent bout agreement tegen Michael Bisping

Het heeft even geduurd maar de kogel is dan nu echt door de kerk. Op social media liet GSP weten dat hij de bout agreement heeft ondertekent voor zijn partij tegen middleweight kampioen Michael Bisping. De partij zal het main event zijn van UFC 217 in Madison Square Garden in New York.

Het is een rare zet van de UFC aangezien er een interim kampioen is in Robert Whittaker, maar er staan clausules in het contract van GSP die daarop van toepassing zijn. Mocht Georges St-Pierre de middleweight titel winnen zal hij niet zomaar naar welterweight kunnen zakken. Hij zal met winst zijn middleweight titel minstens één keer moeten verdedigen voor hij de overstap zou kunnen maken naar welterweight.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY