Sam Sicilia is de laatste atleet die overstapt naar Bellator MMA

Sam Sicilia heeft een overstap gemaakt nadat hij los is gelaten van zijn UFC contract, de Amerikaan met beton in zijn handen zal voortaan uitkomen voor Bellator MMA.

Na vijf jaar en twaalf partijen in de UFC hebben gevochten stapt de Amerikaan nu over naar Bellator MMA. Sicilia heeft in zijn twaalf partijen in de UFC een record opgebouwd van 5-7 en gaat met drie achtereenvolgende verliespartijen naar de concurrent.

“It’s really not a step backwards. It’s a different company, but you still get a shot at beating the big guys and being in the big fights. A lot of guys are moving there. It just feels like a good fit to be around. It’s still the big fight. That’s the biggest thing for me: It’s still on the big stage.”

Hoewel hij niet heeft gewonnen sinds juli van 2015 geeft de atleet aan dat hij zich heel erg goed voelt en hij in zijn “prime” is.Hij zegt er klaar voor te zijn om niet alleen zijn krachten te laten zien, maar ook om een mooie win-streak op te bouwen.

“I’ve just been staying in the gym, and I really feel like now I’m ready to compete at the highest level. I won’t be a guy that just simply exists in Bellator and go back to the win-lose-win-lose. I’m ready now to put it all together and get this winning streak going.”

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

RELATED BY