De card voor UFC Rotterdam is dan eindelijk compleet

Na wat blessures is de UFC Rotterdam dan toch compleet. Nick Hein moest voor de tweede keer afzeggen voor een partij bij UFC Rotterdam, Germaine de Randamie zal niet vechten en er waren nog wat opstootjes voor de card.

Het tweede UFC evenement in ons kleine kikkerlandje is bijna daar. Op 2 september zal de organisatie voor de tweede maal neerstrijken in de Ahoy te Rotterdam. Het evenement zal geheadlined worden door Nederlands grootste UFC atleet, Stefan Struve die het gaat opnemen tegen Alexander Volkov. De card zal in het totaal twaalf partijen hebben met een main card van vier partijen. Mocht je niet live aanwezig zijn kan je het evenement als gebruikelijk zien bij Fox Sports en er zullen twee verschillende versies uitgezonden gaan worden, met Nederlands commentaar schakel je over naar Fox Sports 4 en voor origineel commentaar schakel je door naar Fox Sports 2.

Bekijk hieronder de volledige line-up en waar en hoe laat je het kan bekijken als je niet live aanwezig bent.

MAIN CARD (21.00u op FoxSports 2)

 • Alexander Volkov vs. Stefan Struve
 • Marion Reneau vs. Talita de Oliveira
 • Siyar Bahadurzada vs. Rob Wilkinson
 • Leon Edwards vs. Bryan Barberena

PRELIMINARY CARD (17.30u op FoxSports 2) 

 • Darren Till vs. Bojan Velickovic
 • Mairbek Taisumov vs. Felipe Silva
 • Michel Prazeres vs. Mads Burnell
 • Rustam Khabilov vs. Des Green
 • Francimar Barroso vs. Aleksandar Rakic
 • Zabit Magomedsharipov vs. Mike Santiago
 • Bojan Mihajlovic vs. Abdul-Kerim Edilov
 • Thibault Gouti vs. Andrew Holbrook

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY