Snoop Dogg krijgt flink wat kritiek nadat hij zijn reactie had gepost op social media

Snoop Dogg heeeft nogal kritiek gehad op zijn reactie op Mayweather vs. McGregor. De commentator voor Dana White’s Tuesday Night Contender Series liet zich even gaan nadat Mayweather gewonnen had afgelopen zaterdag.

“The fight of the century” is voorbij en er waren in de aanloop hierna heel erg duidelijk twee kampen, maar als je werkt voor een organisatie is het dan verantwoord om hun grootste ster af te vallen tijdens eenĀ  emotionele social media rant? de fans hebben hun mening gegeven en zelfs een aantal UFC atleten proberen Snoop Dogg te laten verwijderen van zijn commentator plek bij de organisatie.

Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

50. 0

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg) op

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

RELATED BY