Talita de Oliveira vervangt Germaine de Randamie tijdens UFC Rotterdam

Nadat het bekend gemaakt werd dat Germaine de Randamie niet zal vechten tijdens UFC Rotterdam heeft de organisatie een vervanger gevonden in Talita de Oliveira. De Braziliaanse zal haar UFC debuut gaan maken tegen de sterke Marion Reneau.

De Braziliaanse Oliveira zal haar UFC debuut gaan maken met maar een week voorbereiding, maar met alles wat veel risico heeft valt er ook veel te winnen voor haar. Mocht ze de partij aankomende zaterdag in Ahoy te Rotterdam winnen heeft ze gelijk naam gemaakt in de vrouwelijke divisie. Stel ze verliest met maar één week voorbereiding is het geen ramp én is ze toch binnen gekomen bij de UFC, je zou haast kunnen zeggen dat het een win-win situatie is. De Braziliaanse staat bekend om haar grondwerk en heeft van haar vijf overwinningen maar liefst vier submission winsten op haar naam staan.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY