UFC 215: Johnson vs. Borg – Watch List

In UFC watch list zit commentator Jon Anik samen met UFC matchmakers Sean Shelby en Mick Maynard om de aankomende kaart te bespreken.

Ditmaal zullen ze het hebben over UFC 215 waar maar liefst twee titels op het spel staan. In de vrouwelijke bantamweight divisie zullen kampioene Amanda Nunes en uitdager Valentina Shevchenko het voor de tweede keer gaan uitvechten, ditmaal met een titel op het spel. De dames zouden in eerste instantie al voor de titel strijden tijdens UFC 213 maar kampioene Amanda Nunes werd ziek en partij werd verzet.

In de flyweight divisie zal Demetrious Johnson een poging doen om de meeste titelverdedigingen op zijn record te krijgen. Wint hij deze partij verbreekt hij de record die gehouden werd door Anderson Silva met 10 succesvolle verdedigingen. “Mighty Mouse” staat deze keer tegenover Ray “Taxmexican” Borg die momenteel van een 2-fight win–streak geniet.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY