Ben Askren

Ben Askren vecht zijn laatste partij tegen Shinya Aoki tijdens One Championship: Immortal Pursuit

Ben Askren is wellicht de beste welterweight buiten de UFC. De One Championship kampioen is ongeslagen en heeft in zijn carrière 18 keer in een kooi gestaan.

De ongeslagen “Funky” heeft momenteel een record van (17-0-1 NC) en is de voormalig Bellator welterweight kampioen. Askren staat bekend om zijn worsteltechnieken en geen één van zijn tegenstanders is niet uiteindelijk op zijn rug terecht gekomen. Zijn laatste partij was dit weekend waar hij zijn tegenstander, Zebaztian Kadestam volledig domineerde. De One kampioen gaat relatief vroeg met pensioen aangezien de beste man pas 33-jaar is, maar hij zal een executive functie gaan krijgen bij One Championship.

Zijn tegenstander is de legendarische Shinya Aoki die zelf een heel indrukwekkend record heeft van (39-7-1 NC). De Japanse Aoki heeft in organisaties zoals Shooto, Deep, K 1, Dream, PRIDE, Strikeforce, Bellator en One Championship gevochten. De legendarische grappler heeft maar liefst 25 submission overwinningen op zijn naam staan en heeft tegenstanders gehad zoals, Kotetsu Boku, Brian Lo A Njoe, Antonio McKee, Eddie Alvarez (2x) en Kazushi Sakuraba.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsOne FC

RELATED BY