Costello van Steenis maakt zijn debuut tijdens Bellator 185!

Een tijd geleden maakte de Nederlandse Costello van Steenis bekend dat hij getekend had bij Bellator MMA. Nu heeft hij dan ook datum en tegenstander voor zijn debuut.

De Nederlandse middleweight zal tijdens Bellator 185: Mousasi vs. Shlemenko zijn debuut gaan maken tijdens de prelims van de kaart. Zijn tegenstander is de Amerikaanse Steve Skrzat die eenmaal eerder uit is gekomen voor Bellator.

“The Spaniard” (8-1) heeft momenteel een win-streak van twee partijen en zal zich snel door de middleweight rankings willen vechten richting de titel. Waar zijn tegenstander het meer moet hebben van zijn staande werk heeft van Steenis maar liefst vijf submissions overwinningen op zijn naam gezet. Het lijkt erop alsof dit een klassieke striker vs. grappler partij kan gaan worden.

Steve Skrzat (8-9) heeft een hoop meer ervaring dan de jonge van Steenis, maar zijn record is niet al te best. Waar van Steenis een win-streak heeft van twee partijen heeft Skrzat twee achtereenvolgende verliespartijen op zijn naam staan. Hij zal een flinke druk hebben om deze partij winnend af te sluiten, maar met de momentum van “The Spaniard” zal dat geen makkelijke taak zijn.

Bellator 185 word geheadlined door nog een Nederlander die zijn debuut zal maken voor de promotie in Gegard Mousasi. “The Dreamcatcher” zal het gaan opnemen tegen de voormalig middleweight kampioen Alexander Shlemenko. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws over Costello van Steenis.

Comments

comments

Categories
BellatorDutch NewsMMA Nieuws

RELATED BY