Anthony “Rumble” Johnson keert misschien terug, maar dan in de UFC’s heavyweight divisie

Anthony Johnson’s manager Ali Abdel-Aziz vertelde bij The MMAHour dat zijn cliënt waarschijnlijk gaat terugkeren naar de UFC. 

Johnson die in april afscheid nam van de sport om een carrière in de legale wiet te achtervolgen keert wellicht terug en ditmaal dan als heavyweight. Volgens zijn manager zullen zij deze week een meeting hebben met UFC president Dana White om de opties voor zijn terugkeer te bespreken.

“We’re meeting with UFC this week to see what he wants to do. Dana White really loves Anthony Johnson. How can you not love Anthony Johnson? He’s terrifying.”

Johnson die bekend staat om de kracht in zijn handen heeft in eerste instantie gevochten in de welterweight divisie waar hij moeite had om het gewicht te halen. In zijn tweede run in de UFC kwam hij terug als light-heavyweight waar hij twee keer voor de titel heeft gevochten tegen Daniel Cormier. Dat zijn de enige twee keren dat Johnson verloor in die divisie, maar zo te horen zullen we hem terug gaan zien in een divisie hoger dan dat. Ali Abdez-Aziz geeft aan dat het wel een logische match-up moet zijn voordat Johnson terug wil keren.

“It has to make sense for him”.

We kunnen tot na de meeting met Dana White blijven speculeren wat er aan zit te komen voor Johnson, maar één ding is zeker, Johnson blijft een gevaar voor elke tegenstander. Tegen wie zie jij Johnson het liefste terugkeren?

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY