CHICAGO, IL - JANUARY 28: A general view of the Octagon and arena before the Rashad Evans vs Phil Davis bout during the UFC on FOX event at United Center on January 28, 2012 in Chicago, Illinois. (Photo by Kari Hubert/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

UFC doneert 1 miljoen dollar aan de families van slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas

De UFC heeft laten weten 1 miljoen dollar te doneren aan de families en slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas afgelopen zondag.

De 64-jarige Stephen Paddock opende vuur op een country muziek festival vanuit een raam in het Mandalay Bay hotel in Las Vegas. Meer dan 50 mensen zijn overleden met nog eens 500 plus gewonden. De schutter keerde daarna het geweer op zichzelf en pleegde zelfmoord.

De UFC heeft laten weten in een statement dat het geplande UFC 216 evenement zaterdag in de T-mobile Arena gewoon zal doorgaan, maar dat de organisatie nu eerst de gemeenschap zal ondersteunen.

“Our focus right now is on supporting the community and those affected by Sunday evening’s events,” the statement read. “UFC 216 on Saturday, October 7 at T-Mobile Arena will proceed as scheduled until further notice.”

Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun nabestaande.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY