The Natural Born Killer is back!

Meer dan een jaar na zijn laatste gevecht komt Carlos Condit dan toch eindelijk terug. Hij zal het tijdens UFC 219 gaan opnemen tegen Neil Magny. UFC 219 zal op 30 december gaan plaatsvindenn in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

De voormalig WEC en interim UFC kampioen keer terug naar de octagon. “The Natural Born Killer” staat bekend om zijn spectaculaire vechtstijl en zijn gevaarlijke stand-up met snijdende ellebogen. Zijn laatste partij verloor hij in de eerste ronde via submission tegen voormalig titeluitdager Demian Maia en het was nog niet zeker dat Condit ooit nog wel de kooi in zou gaan stappen.

Na zijn verlies tegen Maia heeft Condit zichzelf afgevraagd of hij het nog in zich heeft om op het hoogste niveau mee te draaien, maar heeft verder geen definitieve stap terug genomen. Hij heeft in zijn laatste zeven partijen maar liefst vijf keer verloren waarvan twee partijen voor de titel waren. Er valt wel te zeggen dat hij alleen maar tegen top competitie heeft gevochten en zijn titelpartij tegen Robbie Lawler erg close was en beide kanten op had kunnen gaan.

Toch stapt “The Natural Born Killer” weer terug in de octagon tegenover Neil Magny (19-6). Magny heeft in zijn laatste zeven partijen maar drie keer verloren tegen, Demian Maia, Lorenz Larkin en Rafael dos Anjos. Die laatste verliespartij was ook gelijk zijn laatste partij in september en hij zal een snelle omdraai willen gaan maken en weer in de winstkolom terecht willen komen.

Al met al kunnen we een spectaculaire partij verwachten van twee top welterweights die beide een statement willen maken om zo richting die titel te gaan. Wie denk jij dat er met de winst vandoor zal gaan?

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY