UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Aanstaande zaterdag is het weer  tijd voor UFC 216 en uiteraard heeft de UFC weer een reeks Embedded afleveringen klaarstaan voor ons. UFC 216 zal zaterdag in de T-Mobile Arena in Las Vegas gaan plaatsvinden.

In aflevering 2 van UFC 216 Embedded zie je dat de lichtgewicht titeluitdager Tony Ferguson een topgeheimen training met Eddie Bravo heeft voordat hij naar Las Vegas rijdt. Opponent Kevin Lee houdt zijn hoofd scherp door middel van een gevechtssimulatie met zijn coach. Heavyweight Fabricio Werdum overneemt het UFC Performance Institute met zijn team, en tegenstander Derrick Lewis gaat hard bij zijn thuis gym in Houston. Flyweight kampioen Demetrious Johnson is in LA voor een dag van mediaverplichtingen, terwijl titeluitdager Ray Borg tijd doorbrengt met zijn familie en huisdieren.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY