UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Aanstaande zaterdag is het weer  tijd voor UFC 216 en uiteraard heeft de UFC weer een reeks Embedded afleveringen klaarstaan voor ons. UFC 216 zal zaterdag in de T-Mobile Arena in Las Vegas gaan plaatsvinden.

In aflevering drie van UFC 216 Embedded zie je de flyweight kampioen Demetrious Johnson die tegen de media vertelt dat hij een finish verwacht zaterdag, en vervolgens de interim-lichtgewicht titeluitdager Kevin Lee op een perslunch in LA verveelt. Zijn tegenstander Ray Borg ontvangt een applaus in de cabine van de korte vlucht naar Vegas. Heavyweight Derrick Lewis duwt zijn cardio grenzen in de sportschool en probeert een doorbraak maaltijd te onderhandelen, terwijl tegenstander Fabricio Werdum zijn training doorzet bij het UFC Performance Institute. Las Vegas inwoner Lee keert terug naar een veranderde stad, vastbesloten om door te gaan met zaken zoals gepland. Zijn tegenstander Tony Ferguson zet een basketbalveld om in een MMA dojo.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY