UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Aanstaande zaterdag is het weer  tijd voor UFC 216 en uiteraard heeft de UFC weer een reeks Embedded afleveringen klaarstaan voor ons. UFC 216 zal zaterdag in de T-Mobile Arena in Las Vegas gaan plaatsvinden.

In aflevering 4 van UFC 216 Embedded, zie je flyweight champ Demetrious Johnson shoppen voor een pak en wat studio-spullen. Zijn tegenstander Ray Borg traint in het UFC Performance Institute. Zwaargewicht Derrick Lewis doet zijn pre-weigh in onder het waakzame oog van Hall of Famer Forrest Griffin, en tegenstander Fabricio Werdum kondigt zijn aankomst aan in het UFC-kantoor. Interim lightweight title contender Tony Ferguson past zijn fight night wardrobe, en collega-headliner Kevin Lee bezoekt een kinderkankercentrum. De UFC sterren gaan daarna naar  de T-Mobile arena voor  interviews en faceoffs. UFC 216 Embedded is een all-access, videoclip achter de schermen. Twee titelgevechten zullen plaatsvinden op zaterdag 7 oktober, Pay-Per-View.

Comments

comments

Categories
Videos

Leave a Reply

RELATED BY