Mark Hunt gaat los op Dana White en de UFC

De heavyweight Mark Hunt zou het tijdens UFC Sydney opnemen tegen Marcin Tybura, maar is van de kaart gehaald. De UFC vondt het niet verstandig om Hunt te laten vechten nadat hij bij Players Voice een aantal opmerkingen maakte over zijn gezondheid.

Een aantal weken geleden had Mark Hunt een interview voor Players Voice waarin hij het had over een aantal symptomen die had zoals slecht slapen, een slecht geheugen en het niet goed uit zijn woorden kunnen komen. Hij geeft daarin ook aan dat zijn geest nog in orde, maar zijn lichaam is aan het aftakelen. Hoewel hij in MMA regelmatig op zijn hoofd geslagen word en kans maakt op hersenbeschadiging gaat hij het liefste strijdend ten onder, maar niet tegen valsspelers.

My body is fucked but my mind is still here. I’ve still got my senses about me and I know what’s right and wrong, which is the main thing. Sometimes I don’t sleep well. You can hear me starting to stutter and slur my words. My memory is not that good anymore. I’ll forget something I did yesterday but I can remember the shit I did years and years ago. That’s just the price I’ve paid – the price of being a fighter. But I’ve fought a lot of drug cheats and copped a lot of punishment from guys who were cheating and that’s not right.

Mede door die tekst heeft de UFC besloten Hunt van de kaart af te halen 19 november in Sydney. Voormalig heavyweight kampioen Fabricio Werdum zal invallen en het gaan opnemen tegen Marcin Tybura. Mark Hunt is niet blij met die beslissing en liet dat ook op Instagram duidelijk horen.

 

Momenteel heeft Hunt een rechtszaak aangespannen tegen de UFC, Dana White en Brock Lesnar voor het positief testte van verboden middelen tijdens hun ontmoeting tijdens UFC 200.

Hunt komt daarna weer met een post waarin hij uitlegt dat hij door de medische staff is onderzocht en hij alle testen heeft doorstaan. Daarboven op geeft hij aan dat Players Voice het uit context heeft getrokken en het een geintje is wat hij en zijn vrouw het vaker over hebben.

 

Hij keert weer terug op Instagram om nog meer zijn ongenoegen uit te spreken tegenover Dana Whiten en de UFC.  Hij geeft zellfs aan 100.000 dollar te hebben geïnvesteerd in zijn trainingskamp.

 

Waar dit uiteindelijk naartoe gaat is nog onduidelijk, maar het lijkt me niet erg handig om de president van de UFC zo aan te spreken als je daar nog zaken mee moet doen.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY