UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 1

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 217 met maar liefst drie titelpartijen op het programma. Het evenement zal zich gaan afspelen in het befaamde Madison Square Garden en word geheadlined door Georges St-Pierre en Michael Bisping.

In aflevering 1 van UFC 217 Embedded zie je middleweight kampioen Michael Bisping die aan het sparren is in de sportschool, en dan thuis kritiek gaat geven op zijn tegenstander’s acteerwerk. Voormalige welterweight kampioen Georges St-Pierre bereidt zich voor voor zijn middleweight debuut onder legendarische bokscoach Freddie Roach. Bantamweight kampioen Cody Garbrandt heeft een afsluitend avondeten in het huis van UFC Hall of Famer Urijah Faber, naast andere Team Alpha Male atleten waaronder Andre Fili, Clay Guida en Sage Northcutt en rivaal, TJ Dillashaw is ook samen met vrienden en familie voordat hij vertrekt om de bantamweight titel terug te winnen. Strawweight titel uitdager Rose Namajunas beoordeelt een kostuum wedstrijd voor kinderen in de sportschool, en haar energieke tegenstander Joanna Jedrzejczyk zet de puntjes op de i voor wat een historische titel verdediging kan zijn.

***On Episode 1 of UFC 217 Embedded, middleweight champion Michael Bisping spars in the gym, then heads home to critique his opponent’s acting chops. Former welterweight champion Georges St-Pierre prepares for his middleweight debut under legendary boxing coach Freddie Roach. Bantamweight champion Cody Garbrandt has a send-off dinner at UFC Hall of Famer Urijah Faber’s house, alongside fellow Team Alpha Male athletes including Andre Fili, Clay Guida and Sage Northcutt. Rival TJ Dillashaw also celebrates alongside friends and family in advance of his journey to reclaim the bantamweight title. Strawweight title challenger Rose Namajunas judges a kids’ costume contest at the gym, and her energized opponent Joanna Jedrzejczyk fine-tunes her game for what could be a historic title defense.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA Nieuws

RELATED BY