UFC 217 Free Fight: Georges St-Pierre vs Matt Serra 2

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 217 met maar liefst drie titelpartijen op het programma. Het evenement zal zich gaan afspelen in het befaamde Madison Square Garden en word geheadlined door Georges St-Pierre en Michael Bisping.

Zoals gewoonlijk heeft de UUFC weer een aantalFree-fights klaarstaan voor ons. Zo worden we toch nog warm gehouden tot de zaterdag. In deze Free-fightzie je hoe Georges St-Pierre zijn titel terug verovert in zijn tweede partij tegen Matt Serra. Aanstaande zaterdag zal GSP terugkeren naar de octagon na een afwezigheid van vier jaar, en dit doet in een divisie waar hij nog nooit heeft gevochten (Middleweight). Denk jij dat hij het nog in zich heeft om kampioen te worden?

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

RELATED BY