UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 217 met maar liefst drie titelpartijen op het programma. Het evenement zal zich gaan afspelen in het befaamde Madison Square Garden en word geheadlined door Georges St-Pierre en Michael Bisping.

In aflevering twee van UFC 217 Embedded zie je bantamweight kampioen Cody Garbrandt die in New York begint aan een shopping spree. Voormalige bantamweight kampioen TJ Dillashaw sluit aan bij hoofdcoach Duane Ludwig in zijn huis in Californië. Strawweight kampioen Joanna Jedrzejczyk en uitdager Rose Namajunas trainen beide met hun teams. Middleweight kampioen Michael Bisping krijgt zijn hartslag omhoog door op de loopband over zijn carrière te praten. Zijn tegenstander, voormalig welterweight kampioen Georges St-Pierre, pakt voor de reis naar New York City en een opmerkelijke Octagon-tour.
***On Episode 2 of UFC 217 Embedded, bantamweight champion Cody Garbrandt touches down in New York and begins a shopping spree. Former bantamweight champion TJ Dillashaw is joined by head coach Duane Ludwig at his California home. Strawweight champion Joanna Jedrzejczyk and challenger Rose Namajunas both put in tough training sessions with their respective teams. Middleweight champion Michael Bisping gets his heart rate by running on the treadmill and talking about his career. His opponent, former welterweight champion Georges St-Pierre, packs for the trip to New York City and a momentous Octagon return.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsUFC

RELATED BY