Is Darren Till een toekomstige kampioen?

De ongeslagen Till heeft in zijn laatste uiting een dominante win over Donald Cerrone behaald en schiet omhoog in de rankings. Het ziet er naar uit dat hij zijn zinnen heeft gezet op drie titels in drie verschillende gewichtsklasses.

De scouser was gisteren te gast bij The MMA Hour gehost door Ariel Helwani waar hun het hadden over zijn partij, de toekomst en wat hij van zichzelf verwacht. Till heeft een ongeslagen record van 16 winstpartijen met één gelijkspel en is naar eigen zeggen nog lang niet klaar met zijn carrière. Het lijkt erop alsof Till in zijn volgende partij al een tegenstander in gedachte heeft, niemand minder dan Mike Perry, maar die zal eerst af moeten rekenen met Santiago Ponzinibbio op 16 december. Ook geeft hij aan graag tegenover Stephen Thompson te staan aangezien dat een hoogwaardig stand-up gevecht zal worden volgens hem.

De 24-jarige Till is heel erg zelfverzekerd en ziet zichzelf een kampioen worden in niet alleen welterweight, maar hij kijkt ook al naar middleweight en light-heavyweight aangezien hij een hele grote man is voor de divisie. Hij geeft zelfs aan dat hij ongeveer zo zwaar was als een light-heavyweight toen hij in de octagon stapte tegenover Donald Cerrone.

De zelfverzekerdheid spat er vanaf als je hem hoort praten en hij gelooft ook echt alles wat hij zegt, het is geen show geeft hij zelf ook aan. Momenteel is hij in New York voor vakantie, maar de UFC zal hem naar Winnipeg vliegen om aanwezig te zijn bij het gevecht van Mike Perry om daar wat promotie te doen voor de organisatie. Wanneer de twee elkaar zullen ontmoeten in de octagon is nog onduidelijk, maar het lijkt erop alsof dat de volgende match-up zal gaan zijn.

De welterweight divisie ziet er op het moment dodelijk uit en mocht Till door Perry heen kunnen komen zou het zomaar kunnen zijn dat zijn volgende partij een contenderfight of zelfs een title-shot word. Zie jij de 24-jarige scouser als een toekomstige kampioen?

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

RELATED BY