UFC 217 Countdown

Bekijk hier de countdown voor UFC 217! Er staan maar lliefst drie titels op het spel en het nu al legendarische evenement zal zich gaan afspelen in het befaamde Madison Square Garden.

UFC middleweight kampioen Michael Bisping bereidt zich voor voor een unieke titelverdediging tegen de langdurige welterweight kampioen Georges St-Pierre, die na vier jaar uit pensioen komt. Rivalen en voormalige teamgenoten Cody Garbrandt en TJ Dillashaw zullen uiteindelijk de octagon delen voor de titel die Garbrandt nu heeft en dat Dillashaw ooit droeg. Dominante strawweight kampioen Joanna Jedrzejczyk maakt zich klaar voor haar volgende uitdaging in de vorm van een sterke voormalige titel uitdager Rose Namajunas. Kijk mee in de levens en sportscholen van deze zes atleten als ze trainen om te strijden in de Madison Square Garden.

***UFC middleweight champion Michael Bisping prepares for a unique title defense against longtime welterweight champion Georges St-Pierre, who is coming out of retirement after four years. Bitter rivals and onetime teammates Cody Garbrandt and TJ Dillashaw will at last clash for the belt that Garbrandt now holds and that Dillashaw once wore. And dominant strawweight champion Joanna Jedrzejczyk readies for her next challenge in the form of unflappable former title challenger Rose Namajunas. Go inside the lives and gyms of these six athletes as they train to compete at the UFC’s historic return to Madison Square Garden.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY