UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 217 met maar liefst drie titelpartijen op het programma. Het evenement zal zich gaan afspelen in het befaamde Madison Square Garden en word geheadlined door Georges St-Pierre en Michael Bisping.

In afevering 3 van UFC 217 Embedded, bezoeken UFC-kampioenen de bezienswaardigheden van New York City als strawweight titelhouder Joanna Jedrzejczyk naar St. Patrick’s Cathedral gaat en bantamweight koning Cody Garbrandt naar de Renzo Gracie Academy. Bantamweight titel uitdager TJ Dillashaw vervolgt zijn trainingskamp in Californië en wordt gepolijst voor de reis om de riem terug te halen. Middleweight kampioen Michael Bisping krijgt advies van fans, en tegenstander Georges St-Pierre traint zowel boven water als onder water. Welterweight Jorge Masvidal is in de stad om het tegen Stephen “Wonderboy” Thompson op te nemen, maar gaat eerst naar een Knicks wedstrijd in de Madison Square Garden.

***On Episode 3 of UFC 217 Embedded, UFC champions visit New York City landmarks as strawweight titleholder Joanna Jedrzejczyk ventures to St. Patrick’s Cathedral and bantamweight king Cody Garbrandt heads to Renzo Gracie Academy. Bantamweight title challenger TJ Dillashaw continues his training camp in California and gets polished up for the trip to recapture the belt he once held. Middleweight champion Michael Bisping gets coaching advice from autograph seekers, and opponent Georges St-Pierre trains both above water and below. Welterweight Jorge Masvidal, in town to take on Stephen “Wonderboy” Thompson, first takes in a Knicks game at MSG.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsUFCVideos

RELATED BY