UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 217 met maar liefst drie titelpartijen op het programma. Het evenement zal zich gaan afspelen in het befaamde Madison Square Garden en word geheadlined door Georges St-Pierre en Michael Bisping.

In aflevering 4 van UFC 217 Embedded gaan de voormalige welterweight tkampioen Georges St-Pierre en de huidige middleweight kampioen Michael Bisping naar een ESPN-media dag en vervolgen ze hun trash-talk. Bantamweight kampioen Cody Garbrandt en zijn tegensander TJ Dillashaw worden uitgerust in nieuwe spullen, van aangepaste horloges naar Legacy Series-overhemden tot mouthguards. In het gasthotel manipuleert een speelse St-Pierre de weegschalen en test zijn vaardigheden in een geheel nieuwe sport, terwijl weltergewicht Jorge Masvidal all business is. Strawweight challenger Rose Namajunas maakt haar weg naar New York City met twee- en vierbenige trainingspartners, en welterweight Stephen “Wonderboy” Thompson kijkt een Rangers wedstrijd in Madison Square Garden.

***On Episode 4 of UFC 217 Embedded, former welterweight champion Georges St-Pierre and current middleweight champion Michael Bisping continue their war of words at an ESPN media day leading up to their bout. Strawweight champion Joanna Jedrzejczyk attempts to settle a case of canine sibling rivalry. Bantamweight champion Cody Garbrandt and his rival TJ Dillashaw are fitted for all manner of equipment, from custom watches to Legacy Series walkout shirts to mouthguards. At the host hotel, a playful St-Pierre manipulates the scales and tests his skills in an entirely new sport, while welterweight Jorge Masvidal is all business. Strawweight challenger Rose Namajunas makes her way to New York City with two- and four-legged training partners, and welterweight Stephen “Wonderboy” Thompson watches a Rangers game inside Madison Square Garden.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsUFC

RELATED BY