Interview: Daan Duijs nog altijd ongeslagen in zijn professionele carrière

Het main event van Atlas MMA 2: As Real As It Gets ging tussen Bartolomeus Januszewski en de ongeslagen Daan Duijs. We spraken Duijs na afloop van zijn overwinning in de eerste ronde.

De oorspronkelijke tegenstander van Daan Duijs had zich twee dagen voor het gevecht teruggetrokken waarop de organisatie van Atlas MMA op zoek moest gaan naar een nieuwe tegenstander. Gelukkig hadden ze iemand gevonden in, Bartolomeus Januszewski die het gevecht op twee dagen aannam. De partij verliep snel en Duijs wist de partij naar de grond te halen en al snel een triangle in te sluiten. Januszewski gaf niet zomaar op en heeft zeker een minuut in de submission gezeten maar kon niet anders als uiteindelijk af te tikken. We spraken Duijs over de partij, het veranderen van tegenstander en zijn toekomst. Bekijk het interview hierboven.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

RELATED BY