Zit jij te wachten op Tyron Woodley vs. Nate Diaz?

In de wandelgangen gaan er geruchten dat welterweight kampioen Tyron Woodley zijn titel gaat verdedigen tegen Nate Diaz.

We zijn zes weken verwijderd van UFC 219 en de promotie heeft nog steeds geen headliner. Het laatste evenement van het jaar staat normaliter bomvol met spectaculaire match-ups, maar dit jaar is er nog niets duidelijk. Volgens de strength and conditioning coach van Nate Diaz is hij al in trainingskamp en het word zelfs een “Champ Camp” genoemt.

Tyron Woodley heeft ook van zich laten horen en geeft aan dat hij waarschijnlijk over een aantal dagen een announcement heeft over zijn volgende partij. Aan Flocombat gaf hij de volgende statement:

“Don’t be surprised if you see me in the next couple days announce a fight. It’s a sport about risk and reward. It’s a sport about becoming a legend. You look at guys that have stepped up on last minute and it changed their lives. I don’t think that I should be any different. “…At the end of the day, none of the people in my division right now are the fight that are going to get me to legendary status. Get me to the point where I’m a household name. I’m looking for that and I might have found that fight.”

Of het nu daadwerkelijk Nate Diaz gaat zijn is nog onduidelijk, maar zit je te wachten op een partij tussen de welterweight kampioen en Nate Diaz? Diaz die geen natuurlijke welterweight is en zijn laatste partij heeft verloren maakt ineens kans op een titelgevecht, terwijl er in de welterweight divisie een hoop killers zijn die die kans met open armen willen aannemen. Houd de pagina in de gaten voor meernieuws over UFC 219.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY