Cris Cyborg vs. Holly Holm tijdens UFC 219

Het heeft even geduurd maar de kogel is toch door de kerk. Cris Cyborg zal haar featherweight titel gaan verdedigen tegen de voormalige kampioene Holly Holm.

Even leek het erop alsof dit gevecht niet meer zou plaatsvinden, maar uiteindelijk zijn de UFC en Holly Holm tot een afspraak uitgekomen. Vorige week gaf het team van Holm al aan dat de onderhandelingen stopgezet waren en dat een gevecht tussen de twee niet zou gaan plaatsvinden, maar de UFC heeft de onderhandelingen deze week weer opgepakt.

De UFC is al een tijd bezig om een titelgevecht te plaatsen op het laatste evenement van het jaar en kan nu dus de vrouwelijke featherweight titelpartij op de kaart zetten. Hoewel de kaart nog niet geheel rond is zijn er al een hoop spectaculaire partijen aangekondigd. Bekijk ze hieronder:

  • Cris Cyborg vs. Holly Holm
  • Khabib Nurmagomedov vs. Edson Barboza
  • Jimmie Rivera vs. TBA
  • Cynthia Calvillo vs. Carla Esparza
  • Carlos Condit vs. Neil Magny
  • Gokhan Saki vs. Khalil Rountree
  • Matheus Nicolau vs. Louis Smolka
  • Myles Jury vs. Rick Glenn
  • Kamaru Usman vs. Emil Meek
  • Marc Diakiese vs. Dan Hooker

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY