Na het boomerang incident zal Covington aangifte gaan doen tegen Werdum

Gisteren kwam Colby Covington de voormalig heavyweight kampioen Fabricio Werdum buiten het fighters hotel. En na aanleiding van zijn uitspraken had Werdum een appeltje te schillen met Covington.

In zijn vorige partij tegen Demian Maia had Covington zich uitgelaten over Brazilië en zijn inwoners, hij noemde ze onder andere vuile beesten. Iets wat natuurllijk niet door de beugel kan van Braziliaan Werdum en hij gaf aan daar gelijk iets over te zeggen en tijdens een  ontmoeting Covington’s telefoon uit zijn handen te slaan. Werdum zegt dat Covington hem daarna een trap gaf wat Covington zelf ontkent en Werdum gooide daarna een boomerang naar het hoofd van Covington. Bekijk het filmpje hieronder:

Naar aanleiding van het incident heeft Colby Covington aan MMAFighting laten weten dat hij aangifte zal gaan doen voor mishandeling tegen Fabricio Werdum die aanstaande zaterdag de UFC card zal headlinen. Voor iemand met zo’n grote mond hadden wij niet verwacht dat hij voor zoiets kleins aangifte zou gaan doen. Laten we in ieder geval hopen dat het opgelost kan worden zonder dat het gevecht tussen Fabricio Werdum en Marcin Tybura in gevaar komt.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY