UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 1

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 218 met als main event een rematch tussen titeluitdager en voormalig featherweight Kingpin José Aldo en kampioen Max Holloway. Zoals gewoonlijk heeft de UFC weer een reeks embeddeds klaar staan voor ons om een kijkje te nemen in de aanloop naar het event.

In de eerste aflevering van UFC 218 Embedded ontspant heavyweight Francis Ngannou zich buitenshuis voordat hij naar het UFC Performance Institute gaat voor last-minute werk. Tegenstander Alistair Overeem tilt gewichten en dineert op Cubaans voedsel in Albuquerque. Geactiveerd door zijn titelschot, heeft voormalig featherweight-kampioen Jose Aldo een pittige trainingssessie. De featherweight kampioen Max Holloway arriveert in Detroit vanuit Hawaï en probeert te acclimatiseren aan de kou.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY