UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Aanstaande zaterdag is het tijd voor UFC 218 met als main event een rematch tussen titeluitdager en voormalig featherweight Kingpin José Aldo en kampioen Max Holloway. Zoals gewoonlijk heeft de UFC weer een reeks embeddeds klaar staan voor ons om een kijkje te nemen in de aanloop naar het event.

In aflevering 2 van UFC 218 Embedded, blijft voormalig featherweight kampioen Jose Aldo scherp in de sportschool in Rio. Featherweight kampioen Max Holloway winkelt voor winterweer uitrusting in Detroit en gooit bijlen met zijn team. Heavyweight mededinger Francis Ngannou laat zijn haar knippen voordat hij naar LA gaat, waar hij de legendarische atleet Anderson Silva tegenkomt. Aan de andere kant van het land voegt zijn tegenstander Alistair Overeem zich bij Jim Norton en Matt Serra in de UFC Unfiltered-studio in New York.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY