Melvin Manhoef blijft bij Bellator en tekent exclusief “multi-fight” contract

KO artiest, Melvin Manhoef zal voorlopig nog te zien zijn in de Bellator kooi. “No Mercy” heeft een exclusief “multi-fight” deal afgesloten met Bellator MMA.

De K1 en MMA legende denkt er nog niet over na om zijn handschoenen op te hangen. Zijn laatste twee partijen waren tegen middleweight kampioen Rafael Carvalho waarvan hij de eerste partij door een erg controversiƫle jurybeslissing verloor en daarop een rematch kreeg aangeboden. De rematch ging helaas niet zoals het eerste gevecht en Manhoef werd in de vierde ronde gestopt door Carvalho.

De opties voor Manhoef staan wagenwijd open in de middleweight divisie en zo hij zelf zegt heeft hij nog een appeltje te schillen met een aantal atleten. Vooralsnog is het onduidelijk wanneer en tegen wie Manhoef terug zal keren maar wat we wel weten is dat het voor spektakel zal zorgen.

Comments

comments

Categories
BellatorNews

RELATED BY