Nate Diaz in onderhandeling om in augustus terug te keren

Volgens een aantal bronnen is Nate Diaz in serieuze onderhandelingen om in augustus terug te keren in de octagon. Het schijnt dat Diaz een spot op de UFC 227 kaart wil bemachtigen tegen een top-5 tegenstander.

Volgens bronnen zou Nate Diaz meerdere top-5 tegenstanders aangeboden hebben gekregen in de lightweight divisie maar het zullen in ieder geval niet Khabib Nurmagomedov of Conor McGregor zijn. Dan blijven er maar en aantal atleten over zoals, Kevin Lee, Dustin Poirier, Eddie Alvarez en Tony Ferguson. Volgens trainingspartner en vriend, Jake Shields is Diaz niet alleen opzoek naar een partij met Conor maar naar een partij waar hij veel geld mee kan verdienen en veel hype mee kan creëren.

“He’s looking for a fight that makes sense and that’s going to give him a big payday and a lot of hype.”

Nate Diaz heeft sinds augustus 2016 niet meer in de octagon gestaan waar hij verloor van Conor McGregor door een jurybeslissing. Tegen wie zie jij Nate Diaz het liefste terugkeren?

Comments

comments

Categories
NewsUFC

RELATED BY