Leon Jansen vs. Nasr Essalhi op WFL MMA 3

Aug 1, 2018 World Fighting League houdt op 23 september zijn derde Mixed Martial Arts event. Buiten het lightweight titel gevecht tussen Sully Bull en Pieter Buist zal ook Leon Jansen weer aantreden voor de organisatie. Zijn tegenstander is de uit Ringersport trainende Nasr Essalhi.
Een klassieke striker vs. grappler match up is toegevoegd aan WFL MMA 3. Leon Jansen (1-1) zal het gaan opnemen tegen Nasr Essalhi (1-1) in een catchweight partij afgesproken op 73 kilo. Beide mannen zijn gebrand om er een show van te maken.

Leon Jansen staat bekend om zijn groundgame en heeft in de eerste editie van WFL MMA een sterke tegenstander weten uit te schakelen in Egor Nagornov. Een partij waar het hart en doorzettingsvermogen van Leon Jansen hoge ogen wist te trekken.

Nasr Essalhi heeft een striking achtergrond en heeft in zijn laatste partij Saul van de Poll weten te verslaan door middel van jury besluit. De uit Ringersport trainende Essalhi heeft een aantal afzeggingen gehad en staat te poppelen om weer de kooi te betreden.

Naast het titelgevecht tussen Pieter Buist en Sully Bull wat overigens het main event van de avond zal zijn, zal ook het welterweight toernooi van start gaan tijdens WFL MMA 3. Victor Kuku, Melvin van Suijdam, Oktay Karatas en Mehrdad Kavand zullen in de halve finales gaan strijden voor een plek in de finale.

De organisatie laat weten snel meer partijen vrij te geven.

Comments

comments

Categories
Dutch EventsMMA NieuwsWorld Fighting League

Leave a Reply

RELATED BY