SHC Weigh In (Video)

Morgenavond zal de vijftiende editie van Strength and Honour plaatsvinden in Dessel, België. In het main event staat de middleweight titel op het spel!

Morgenavond zal de vijftiende editie van Strength and Honour plaatsvinden in Dessel, België. In het main event staat de middleweight titel op het spel!

Tonny “Bravo” Dijk (3-2-0) zal het gaan opnemen tegen de Belg Maarten Wouters (10-7-0). Beide hebben hun gewicht behaald en zijn klaar om een dikke partij neer te zetten. Tonny Dijk heeft zijn laatste partij gewonnen tegen Sonny Gallman via Guillotine Choke tijdens Big Game en beloofd vuurwerk.

Maarten Wouters daarentegen verloor zijn laatste partij bij Strength and Honour 14 tegen Lom-Ali Nalgiev en heeft momenteel een 3 fight losing streak en zal gebrand zijn op een overwinning.

Ook zullen twee prospects hun pro debuut gaan maken morgen. Senol Yazici (7-3-0) is op een winning streak van 4 gevechten en Jelle Zeegers stapt met een 5-1-0 record in zijn eerste pro gevecht. Deze heren hebben tijdens hun amateur partijen al laten zien dat ze komen om te vechten en zullen er morgen ook een spektakel van maken.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsLive reportsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY