SHC 15: Post Fight Interview – Gerardo Fanny

"Misschien richting het eind van het jaar iets groots pakken"

Gisterenavond tijdens Strength and Honour 15 stonden er drie titels op het spel. Het event in Dessel, België beloofde vuurwerk en  heeft dat ook afgeleverd. In het totaal stonden er 16 partijen op de kaart maar een partij was uitgevallen aangezien Tomek Langowski onwel werd net voor zijn Benelux titelpartij met Nasr Essalhi. Afgezien van die partij was het een avond vol hoogwaardig amateur en professioneel Mixed Martial Arts.

We spraken de bantamweight kampioen Gererdo Fanny nadat hij de partij vroegtijdig wist af te winnen. We hebben het over het gevecht, zijn toekomst en hoe hij het gaat vieren. Wij kijken uit naar de volgende partij van Gerardo Fanny en hij heeft ons gezegd dat hij waarschijnlijk aan het eind van het jaar iets groots wil pakken, wij zijn benieuwd.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsLive reportsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY