SHC 15: Post Fight Interview – Jordy Spitters

"Ik ben een explosieve vechter"

Gisterenavond tijdens Strength and Honour 15 stonden er drie titels op het spel. Het event in Dessel, Belgiƫ beloofde vuurwerk en heeft dat ook afgeleverd. In het totaal stonden er 16 partijen op de kaart maar een partij was uitgevallen aangezien Tomek Langowski onwel werd net voor zijn Benelux titelpartij met Nasr Essalhi. Afgezien van die partij was het een avond vol hoogwaardig amateur en professioneel Mixed Martial Arts.

We spraken de winnaar, Jordy Spitters die na een jaar afwezigheid weer in de kooi stond. Hij zegt wat traag te zijn begonnen maar dat komt doordat hij een lange “Lay-off” had. Uiteindelijk wist hij de partij te beslissen via TKO en in de tweede ronde kwam hij in zijn ritme. Wer spraken hem over zijn partij en wanneer hij weer de kooi in wil stappen.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsLive reportsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY