Dion Staring vecht zijn afscheidspartij bij Battle Events

Na 20 jaar hangt "The Soldier" zijn handschoenen op

Dion Staring is bekende naam in de vechtsport. De Arnhemmer zal dit weekend voor de laatste keer zijn Mixed Martial Arts handschoenen aantrekken wanneer hij voor de tweede keer Ruud Vernooi tegenkomt in de kooi. Na een carrière van 20 jaar is het tijd voor “The Soldier” om aan pensioen te denken. In die 20 jaar heeft Staring een record weten op te bouwen van 36-15 en staat hij altijd bekend om altijd alles te geven.

In zijn carrière heeft Staring voor verschillende organisaties gevochten zoals, Shooto, KSW, WFL MMA, FFC en StrikeForce. In die laatste organisatie heeft Staring tegenover UFC Champ Champ, Daniel Cormier gestaan. Je kan dus wel stellen dat Staring alles wel meegemaakt heeft in de MMA “game”.

Dit weekend staat hij tegenover een oude bekende in Ruud Vernooij. De twee hebben al eens de kooi gedeeld in 2015 tijdens The Battle Of Arnhem, een partij die Staring wist te winnen via een decision. Nu vier jaar na datum zullen de twee het main event verzorgen van Battle Events in zijn eigen stad Arnhem.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY