Jairzinho Rozenstruik wint weer op spectaculaire wijze

Op 2 November vocht de ongeslagen Surinamer Bigi Boy tegen UFC legende Andrei Arlovski

De 8-0-0 vechter stapte voor de 3de keer in de octagon op het grootste evenement van het jaar UFC 244: Masvidal vs Diaz voor de BMF titel. The Rock en Amerikaanse president waren in de zaal aanwezig om te zien hoe Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik de legende Andrei Arlovski in 29 seconden KO wist te slaan.

De Surinamer heeft in zijn afgelopen 2 gevechten totaal 37 seconden gevochten. Zijn laatste gevecht bij UFC Greenville stond hij tegenover Allen Crowder en won van hem in 8 seconden en haalde direct een UFC record voor de 2 na snelste KO in UFC Heavyweight geschiedenis.

Andrei Arlovski won zijn laatste gevecht op 20 July bij UFC On ESPN: dos Anjos vs Edwards op een beslissing. Dit jaar is Arlovski 1-2 in de UFC. Arlovski reageerd op twitter met het volgende op een post van de UFC:

Jairzinho reageerde na zijn partij op instagram met het volgende:

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsPPVUFC

RELATED BY