Photo courtesy of UFC
Photo courtesy of UFC

Jairzinho Rozenstruik slaat Overeem KO met 4 seconden te gaan

Bigi Boy stapte na zijn gevecht in NYC een maand later in de kooi tegen #6 gerankte heavyweight Alistair Overeem

Op een van de grootste kaarten van het jaar vocht Jairzinho Rozenstruik tegen ex UFC kampioen Andrei Arlovski en deed er 29 seconden over om op TKO te winnen. Niet een week later werd bekend gemaakt dat hij een maand later in de kooi zou stappen tegen over Nederlandse en MMA legende Alistair Overeem die op een 2 fight win streak was.

Iedereen verwachte dat het gevecht in de eerste ronde over zou zijn maar het gevecht ging door tot de laatste ronde, waar Bigi Boy de Demoltion Man KO sloeg. Niet alleen sloeg hij hem KO maar spleete zijn hele lip door midden.

Amber Searls-USA TODAY Sports

Amber Searls-USA TODAY Sports

Alistair Overeem reageerde op twitter met het volgende:

Rozenstruik daagde in zijn post fight interview de #2 gerankte Francis Nnganou uit. Bigi Boy vocht dit jaar 4 keer in de UFC en won alle partijen op KO. Hij heeft 2 partijen binnen 1 minuut afgemaakt en zijn laatste partij 4 seconden voor de partij voorbij was. Bigi Boy bewijst dat hij elke seconden in de kooi een gevaar is voor elke tegenstander.

Bekijk hieronder zijn post fight interview:

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFC

RELATED BY