Image Credit: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images
Image Credit: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Stefan Struve verliest zijn terugkomst partij

Afgelopen Zaterdag stapte Stefan Struve weer terug de octagon in

De Skyscraper won voor zijn laatste partij van Marcos Rogerio de Lima bij UFC Fight Night 145 op 23 Februari. Die avond besloot hij zijn handschoenen in de ring te zetten en maakte bekend dat hij hoogst waarschijnlijk zou stoppen met vechten. Een aantal maanden later had hij zijn motivatie terug gevonden en besloot om 7 December de octagon in te stappen tegen mede veteraan Ben Rothwell.

Bekijk ons gesprek in Dutch Fight Podcast met Stefan Struve die we hielden met hem voor zijn gesprek:

Het gevecht ging niet zoals verwacht. Struve won 2 rondes van de partij op de scorecards maar kreeg helaas 2 trappen tegen zijn tok aan. Hij nam 2 keer de volledige 5 minuten om te recoveren en besloot de partij door te vechten. Bij The Ariel Helwani show vertelde Stefan dat hij zijn focus niet meer terug kon vinden wat leidde tot een TKO in de laatste ronde.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsUFC

RELATED BY