MMAPIC Van Suijdam vs Kavand
MMAPIC Van Suijdam vs Kavand

Main Event voor WFL MMA 4: van Suijdam vs Kavand

De finale van het WFL Welterweight toernooi zal plaats vinden in Hoofddorp op 16 Februari 2020.

Op 23 September 2018 hield World Fighting League MMA hun 3rde evenement met in de main event de Finale van het Lightweight toernooi tussen Pieter Buist & Sully Bull. De 2 partijen daaronder waren de halve finale voor het Welterweight toernooi. De winnaars van de toernooien zouden contract bij Bellator krijgen voor 1 gevecht.

Het eerste gevecht in de halve finale was tussen Mehrdad Kavand & Victor Kuku, waar Mehrdad Kavand de partij op beslissing won van Kuku. Het tweede gevecht in de halve finale was tussen Oktay Karatas & Melvin van Suijdam waar van Suijdam op TKO wist te winnen van Oktay Karatas.

Sinds WFL MMA 3 hebben beide jongens nog elders gevochten sinds er onduidelijkheid was als de finale nog plaats zou vinden. van Suijdam vocht nog 2 keer en won van Jose Vava Kikumbo via TKO en verloor van Piotr Poniedziałek op TKO. Mehrdad vocht dit jaar bij ATLAS MMA 5 tegen Karol Michalak en verloor van hem in de eerste ronde op TKO.

Beide heren vechten voor een nieuwe win op hun record in de finale die 2 jaar later plaats zal vinden op 16 Februari 2020 in Hoofddorp.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY