MMAPIC Keita vs van Dijk
MMAPIC Keita vs van Dijk

Losene Keita hervat zijn MMA run in 2020 tegen Tonny van Dijk

De partij zal plaats vinden op 16 Februari bij World FIghting League MMA 4 in Hoofddorp.

Losene Keita zal voor het eerst de WFL MMA kooi betreden met een onverslagen record. Keita vocht zijn eerste 3 pro gevechten in de afgelopen 3 maanden. Zijn pro debut was bij Strenght & Honour Championship 15 tegen Gracian Goleblowski waarvan hij won met een decision.

Een maand na zijn debut stapte hij in de ring bij ATLAS MMA 6 en nam het op tegen Karol Michalak. waarvan hij ook op beslissing mee won. Bekijk zijn partij hieronder:

Een maand later stapte hij weer de ring in bij Ultimate Contest waar hij zijn partij ook op beslissing won.

Tonny van Dijk is geen onbekende van WFL MMA. Hij stond op de allereerste editie tegenover Omar Farouq, waar hij van won met een Traingle Choke. Het was ook direct zijn pro debut. 5 gevechten later betreed hij de WFL Octagon weer met een 3-3-0 record. Van Dijk traint bij Combat Brothers met ONE vechters uit het zuiden zoals Reinier de Ridder & Pieter Buist. De 23e Bredase won al zijn partijen op submission. Verloor 2 op submission en 1 op TKO.

Zijn laatste partij treede hij ook de kooi in bij Strenght & Honour Championship 15 en mocht vechter voor de titel tegen Maarten Wouters. Hij verloor de partij op submission. Hieronder kan je het hele gevecht bekijken.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY